shutterstock64437787_srcset-largeWoont u aan een drukke weg? Lawaai van buiten kan veel overlast en stress veroorzaken. Thuis of op uw werkplek, geluidscomfort is zeer belangrijk voor uw rust en concentratie. Wanneer het moeilijk is om het geluid bij de bron aan te pakken, kunt u er ook voor kiezen uw huis geluidsdicht te maken. VBH-Glaszetter levert veel verschillende soorten geluidswerend glas waarmee lawaai buiten gehouden wordt, zonder de natuurlijke lichtinval te beperken.

Er zijn veel verschillende oplossingen om geluid te weren. Dikker glas, een samenstelling van glasbladen met ongelijke dikte, een grotere spouwbreedte en het gebruik van gelaagd glas met speciale akoestische folies. Deze folies zorgen ervoor dat de twee glasbladen van de gelaagde ruit onderling minder trillingen aan elkaar doorgeven.

VBH-Glaszetter voorziet u van advies bij de keuze voor het juiste geluidswerende glas. Rekening houdend met de te verwachten geluidswaarden binnen of buiten en de mate van gewenste geluidsreductie.