Pauljohan van Brouwershaven is de spreekwoordelijke man met twee rechterhanden. Hij is opgeleid als elektrotechnicus en was ook in deze branche werkzaam. Door een klusje bij zijn ouders waar hij meehielp om de ruiten te vervangen, ontstond zijn interesse voor de glasbranche. Pauljohan bleek een handige glaszetter en steeds vaker werd hij gevraagd om glas te plaatsen. De glasbranche trok hem aan en in 2008 startte hij zijn eigen glasbedrijf VBH Glasmontage dat sinds die tijd flink uitgebreid is en waar de groei nog steeds in zit. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot dé glas specialist in de gemeente Altena met een team specialisten.

De vaardigheden die nodig zijn voor een goede glaszetter bezit het team van VBH Glasmontage in ruime mate. Met de nodige vakkennis, accuratesse, bedrevenheid en sociaal vaardigheden zijn de juiste eigenschappen aanwezig die een glaszetter nodig heeft om zijn werk goed te kunnen doen. Vanzelfsprekend beschikt iedereen over de nodige certificaten om het vak volgens de juiste normen te kunnen uitoefenen. Klanten die aankloppen bij VBH Glasmontage kunnen rekenen op ervaren vakmannen die graag met hen meedenken.

Het team van VBH Glasmontage gaat geen enkele uitdaging uit de weg, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Ook is zowel de zakelijke als de particuliere klant van harte welkom! De passie voor glas is na al die jaren nog steeds even groot en voor elke klus worden de schouders eronder gezet. Een tevreden klant is telkens weer het uiteindelijke doel. Persoonlijk contact met de klanten staat hoog in het vaandel en naast het vakkundig en snel plaatsen van glas wordt ook de tijd genomen voor een kopje koffie en een praatje.